Producten

Metaalvernis

Hammerite Metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. De vernis kan direct op metaal worden toegepast m.u.v. non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper. De Hammerite Metaalvernis wordt geleverd in een handige spuitbus waardoor de vernis makkelijk aan te brengen is. Combineer een […]

  • Ter bescherming en verfraaiing van metaal
  • Kleurloze hoogglans
Meer informatie Buy online

Vernis

Wil je metaal in huis van een beschermlaag voorzien, maar ook het metaal blijven zien? Dan is Hammerite Metaalvernis hét product om te gebruiken. Bijvoorbeeld voor je ijzeren trap of voor een kleiner object. Deze vernis van Hammerite zorgt voor een transparante hoogglans-laag, waarmee je metaal voorziet van een duurzame bescherming én van een mooie uitstraling.

Vernis betekenis | Wat is het?

Nu vraag je je misschien af “Wat is de betekenis van vernis?”. De betekenis van vernis kun je het beste als volgt omschrijven:

Vernis is een transparante kleurloze lak die je aanbrengt om de laag eronder te beschermen. Je blijft het materiaal onder de vernislaag dus goed zien.

Sneldrogende vernis-spray

Hammerite verkoopt een speciale en sneldrogende vernis-spray voor metaalprojecten binnenshuis: Hammerite Metaalvernis. Deze vernis-spray is heel eenvoudig in gebruik. Je bereikt er zelfs de lastigste hoekjes mee.

Je kunt de spray direct op het metaal aanbrengen. Met één spuitbus Hammerite Metaalvernis kun je wel 3 m2 metaaloppervlak voorzien van een vernislaag. En die laag is al na 15 minuten overschilderbaar. Je verfklus is dus razendsnel geklaard.

Roestwerende en slijtvast

De vernis-spray van Hammerite is geschikt voor binnenshuis. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor metalen als messing, gietaluminium en RVS (bijvoorbeeld voor deurklinken). Hammerite Metaalvernis beschermt, verfraait en is slijtvast. Daarmee is het een ideaal product om voor voorwerpen binnen te gebruiken. Jouw metalen voorwerp blijft met een laag van deze spray lang en goed beschermd.

Voor de non-ferrometalen zink en aluminium is dit product van Hammerite niet geschikt. Hiervoor kun je het beste kiezen voor onze Hammerite Ultima Metaallak in combinatie met een primer.

Metaalvernis kopen bij Hammerite

Bij Hammerite kun je terecht voor hoogwaardige producten voor metaalbescherming. Zo kun je onder andere Hammerite Metaalvernis kopen. Al 35 jaar is metaal onze topprioriteit. Ons assortiment varieert van metaallakken voor buiten en binnen tot hittebestendige lakken. Altijd van uitstekende kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw metaal goed beschermd is en lang meegaat.

Voor hoogwaardige metaalvernis kopen zit je bij Hammerite dus zeker goed. Dit product creëert een goede barrière die zuurstof en water weghoudt van de ondergrond. Zo is en blijft jouw metaal in huis lang mooi.

Veelgestelde vragen

Wat is vernis?
Vernis is een transparante kleurloze lak die je aanbrengt om de laag eronder te beschermen. Bijvoorbeeld ter bescherming tegen UV-straling, vocht, schimmel of roest. Je blijft het materiaal onder de vernislaag dus goed zien.
Is vernis roestwerend en slijtvast?
De vernis-spray van Hammerite is speciaal bedoeld voor ferrometalen als ijzer en staal en is geschikt voor binnenshuis. Ook kun je het gebruiken voor metalen als messing, gietaluminium en RVS (bijvoorbeeld voor deurklinken). Hammerite Metaalvernis beschermt, verfraait en is slijtvast. Daarmee is het een ideaal product om voor voorwerpen binnen te gebruiken. Jouw metalen voorwerp blijft met een laag van deze spray lang en goed beschermd.
Is vernis sneldrogend?
Hammerite verkoopt een speciale en sneldrogende vernis-spray voor metaalprojecten binnenshuis: Hammerite Metaalvernis. Met één spuitbus Hammerite Metaalvernis kun je wel 3 m2 metaaloppervlak voorzien van een vernislaag. En die laag is al na 15 minuten overschilderbaar. Overigens heb je aan één laag vaak al genoeg. Je verfklus is dus razendsnel geklaard.